TRINUTKA Arašídy solené křupavé čerstvě pražené 400 g

Kód: MLS-K22
Novinka
Značka: Trinutka
168 Kč –17 %
TRINUTKA Arašídy solené křupavé čerstvě pražené 400 g
168 Kč –17 % 140 Kč / ks 122 Kč bez DPH 35 Kč / 100 g
Skladem (3 ks)

Čerstvě pražené arašídové máslo s křupavými kousky a špetkou přírodní mořské soli. Vynikající lehce návyková lahůdka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Srdce milovníků arašídů plesá - tohle nemá konkurenci!
Nejkvalitnější argentinské arašídy se špetkou přírodní mořské soli, horkým vzduchem pražené, ihned mleté dokřupava. Máslo je absolutně bez přísad, přesto je chutné, voňavé, konzistencí tak akorát tekuté, napěchované přírodním proteinem.  

Produkt označený PURE:
- obsahuje pouze jednu hlavní složku,
- je 100 % ořechové či arašídové máslo nebo
- je 99,5 % ořechové či arašídové máslo v případě, že se jedná o máslo solené. 
 
Produkt označený LOW-CARB:
- je stravování založené na omezeném příjmu sacharidů a naopak vyššímu příjmu potravin s bohatým obsahem proteinů a tuků. Lidské tělo obvykle k nabývání energie využívá cukr nebo glukózu, kterou získává ze složenějších sacharidů v potravě a ukládá ji po kratší dobu v játrech nebo svalech. Pokud tento zdroj energie omezíme, tělo je nuceno ke svému chodu využít záložní zdroj, čímž je tuk. To vede k poměrně rychlému snížení hmotnosti a zlepšení dalších metabolických vlastností (např. snížení hladiny cukru v krvi, snížení pocitu hladu, hormonová rovnováha, zlepšení kognitivní funkce, omezení rizika cardiovasculárních onemocnění a stabilizace výkyvů nálady).
 

Složení: Arašídy na sucho pražené blanšírované, mořská sůl přírodní.

Výživové údaje ve 100g produktu:

Energie v kJ   2445 kJ 
            v kcal 584 kcal

tuky

 - z toho nasycené mastné kyseliny

49,5 g

7,7 g

sacharidy

 - z toho cukry

21,2 g

4,9 g

bílkoviny 24,3 g
sůl 0,5 g

 

Seznam alergenů: 5
TABULKA ZDE

Výrobce: RAD Company s.r.o.
EAN: 8594196990419

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.