Alenka- maxisměs lyofilizovaného ovoce Puritas® 120g Doy-pack ZIP

Kód: 13101
181 Kč / ks 157,39 Kč bez DPH 150,83 Kč / 100 g
Můžeme doručit do:
19.2.2018
Skladem

Vhodné do kaší, jogurtů, musli, pudinků, čaje nebo dle fantazie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Specifikace: Zpracované ovoce mrazem  sušené, bez přidaného cukru, nesířené

Složení: mochyně 25%, višně 25%,černý rybíz 25%, angrešt 25%

Baleno v ČR.

Cítíte se jako Alenka v říši divů a to jste ani nemuseli lézt za zrcadlo? Šéf v práci mluví zmateněji než Kloboučník a dohánět pracovní resty je jako chytat bílého králíka? Ne, to ještě není na psychologa, jednoduše máte hlad! Ať už se jako v jiném světě cítíte doma nebo v práci, pamatujte, že za to může váš kručící žaludek, a proto vždy doporučujeme mít u sebe směs angreštu, černého rybízu, mochyně a višně, která vás dostane do říše chutí. Netradiční směs lyofilizovaného ovoce Alenka doporučujeme nejen všem Alenkám. Pokud ji budete mít u sebe zrovna ve chvíli, kdy budete připravovat občerstvení na zasedací schůzi, neobávejte se ji vysypat na talířek. Skvělá křupavá chuť a pestrá barva lyofilizovaného ovoce možná párkrát odvede řeč od hlavního tématu, ve finále to však nebude vadit ani vašemu šéfovi. A pokud k vám na závěr přece jenom zamíří s rozlíceným pohledem, nejspíš jen bude hořet touhou dozvědět se, kde jste směs Alenku sehnali.

V čem je lyofilizované ovoce lepší?

Možná jste si do poslední chvíle říkali sušené ovoce jako sušené ovoce. Mezitím však přišla velká revoluce a ovoce se začalo sušit jinak, dostalo název lyofilizované ovoce a v mnohých ohledech předčí ovoce sušené klasickými postupy. Napřed si vysvětlíme oba postupy. Při tradičním postupu sušení ovoce se jednotlivé kousky ovoce umístí do tepla (sušičky), kde se z něj odpaří voda. Samozřejmě poté je ovoce mnohem trvanlivější, ale ztrácí svůj tvar, původní barvu i chuťové vlastnosti. Aby se tak dělo co nejméně, prochází ovoce ještě procesem síření a proslazení. Tím se ovoce stává méně přírodní a méně zdravé, samozřejmě. Oproti tomu lyofilizované ovoce se napřed zamrazí při teplotě -80 °C a teprve poté se umisťují do sušičky, kde se pod tlakem suší. Tento proces zajistí, že si ovoce lépe zachová své tvarové i chuťové vlastnosti.

Jaké lyofilizované ovoce si lze pořídit a kde ho shánět?

Co se týče druhů, procesem mražení projde celá  řada ovoce. A proto by Maruška nemusela vytáhnout ze spíše jen jahody, nýbrž by mohla svou macechu uzemnit i exotickým banánem či ananasem. Lyofilizované ovoce seženete v každé prodejně se zdravou výživou, ale pozor. Opravdu musí mít označení lyofilizované. Celou řadu lyofilizovaného ovoce i jeho směsi seženete na jednom místě u nás v e-shopu, ve kterém bychom fialky Marušce sice nenabídli, ale všechno ostatní ano!

Darujete spíše bonboniéru nebo ovoce sušené mrazem?

Jdete na oslavu narozenin a chcete oslavenci koupit i bonboniéru jako vždycky? Nedělejte vždycky jako vždycky a místo bonbošky darujte lyofilizované ovoce. Na balíček hoďte mašli a užijte si svou originalitu. A pokud jste k původní bonboniéře neměli ani dárek,  i ten můžete vyřešit u nás. Oslavenci darujte dárkový poukaz na nákup v našem e-shopu. Však on už si sám vybere to, po čem jeho mlsný jazýček touží!

Tak už víte, proč je cool mít vždy ve spíži lyofilizované ovoce? Vychutnat si ho můžete jen tak nebo v ovesných kaších a jogurtech.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: