BIO Acai prášek 300g Puritas Doy- pack ZIP

Kód: 8596347004723
Novinka
Výrobce: Puritas
420 Kč –38 %
BIO prášek asai
420 Kč –38 % 260 Kč / ks 226,09 Kč bez DPH 86,67 Kč / 100 g
Můžeme doručit do:
26.4.2018
Skladem (> 3 ks)

Palma Acai (Euterpe oleracea) se přirozeně vyskytuje v tropických oblastech Střední a Jižní Ameriky. Její plody jsou bohatým zdrojem nutričních látek, obsahují protein, mastné kyseliny, vlákninu a zejména značný podíl antokyaninů s vysokým antioxidačním účinkem. Na stupnici ORAC (stupnice určená k měření antioxidační kapacity potravin) má acai jednu z nejvyšších hodnot. Prášek z plodů si uchovává vitální nutrienty a delikátní, lehce trpkou, čokoládovou chuť čerstvého tropického ovoce.

SLOŽENÍ

100% BIO prášek z plodů acai

Hmotnost: 80 g

Země původu: Kolumbie

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Palma Acai (Euterpe oleracea) se přirozeně vyskytuje v tropických oblastech Střední a Jižní Ameriky. Její plody jsou bohatým zdrojem nutričních látek, obsahují protein, mastné kyseliny, vlákninu a zejména značný podíl antokyaninů s vysokým antioxidačním účinkem. Na stupnici ORAC (stupnice určená k měření antioxidační kapacity potravin) má acai jednu z nejvyšších hodnot. Prášek z plodů si uchovává vitální nutrienty a delikátní, lehce trpkou, čokoládovou chuť čerstvého tropického ovoce.

SLOŽENÍ

100% BIO prášek z plodů acai

Hmotnost:100g

Země původu: Brazílie

Skladování: Skladujte v suchu v uzavřeném obale

NUTRIČNÍ HODNOTY

 

   ve 100 g výrobku

Energetická hodnota

2232 kJ / 534 kcal

Tuky

42,5 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

10 g

- z toho cukry

7,98 g

Vláknina

32 g

Bílkoviny

8 g

Sůl

0,00925 g

POUŽITÍ

Prášek (1-2 čajové lžičky denně) rozmíchejte v džusu, nezahřívejte. Prášek je také vhodný k přípravě dezertů.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: