Upozornění. Vážení zákazníci. Uzávěrka objednávek pro rok 2021 je do půlnoci 14.12. 2021 Objednávky po tomto datu budou zpracovávány od 6.1. 2022.

Rýžová kaše BIO 500 g Wolfberry

Kód: WOLF_PID_46583
98 Kč –13 %
Rýžová kaše BIO 500 g Wolfberry
98 Kč –13 % 85 Kč / ks 74 Kč bez DPH 17 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)
Rýžová kaše BIO 500 g Wolfberry. Instantní, neochucená, lehce stravitelná, rychle a snadno připravená, vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Charakteristika
Neochucená jemná a lehká instantní rýžová kaše je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle vlastní fantazie. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin.

Rýžová kaše je nejen lehce stravitelná, ale nepůsobí plynatost, takže je vhodná pro výživu dětí, starších osob a pro lidi se žaludeční, žlučníkovou, nebo pooperační dietou.

Rýže navíc pomáhá udržovat krevní cukr, neobsahuje cholesterol a lepek (gluten), proto je vhodnou potravou pro lidi se zvýšeným cholesterolem a cukrem v krvi a osoby trpící celiakií.

Rýže se používá k léčení zažívacích obtíží – od poruch trávení až po zánětlivé onemocnění tlustého střeva. Pomáhá také upravovat průjmy a zácpy. Tyto její vlastnosti jsou dané tím, že je rýže bohatá na slizotvorné substance, které mají obrovský význam při léčbě zažívacích a střevních potíží.

Příprava
Potřebné množství instantní kaše zalijte teplou vodou nebo mlékem a podle potřeby dochuťte.

Složení
Extrudovaná rýže BIO 100 %.

Nutriční hodnoty na 100g:
Energie:
1595 kJ/ 376kcal; Tuky: 2,8 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g; Sacharidy: 79,0 g - z toho cukry 0,4 g; Vláknina: 2,2 g; Bílkoviny: 8 g; Sůl: 0,01g

Skladování
Skladujte v suchu a temnu.

Země původu
Argentina

Výrobce
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00 Brno

Obsah
500g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.