Špaldové risotto

Špaldové risotto final

 

Počet porcí 4, doba přípravy 45 min

400 g Špaldové kernotto NAŠE BIOFARMA,

1 plechovka sekaných rajčat  BIOLINIE,

1 cuketa,

2 cibule,

3 stroužky česneku,

mořská sůl a pepř,

čerstvá bazalka,

olivový olej BIOLINIE,

hoblinky parmazánu

Kernotto propláchneme ve studené vodě a vaříme v oselené vodě na mírném ohni pod pokličkou cca 20-25 min. Mezitím na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek. Následně přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a po osmažení kousky rajčat. Ochutíme solí a pepřem a společně necháme ještě asi 10-15 minut dusit. Rajčatovou směs smícháme s kernottem, přidáme čerstvou bazalku a ozdobíme hoblinkami parmazánu. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem.

Zdroj: www.probio.cz

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.