Počet porcí: 2, čas přípravy: 45 minut
90 g rýžové mouky,
70 g pšeničné mouky hladké BIOHARMONIE,
2 žloutky, javorový sirup BIOLINIE,
140 ml špaldového krému ISOLA BIO,
špetka soli,
1 lžička oleje,
2 hrsti borůvek,
250 g měkkého tvarohu,
bílá čokoláda
V míse nejprve zpracujte mouku, sůl, olej a žloutky, postupně přidávejte špaldový krém. Na vále vysypaném moukou vypracujte hladké těsto, které nechte 15 minut odpočinout. Mezitím si připravte náplň: borůvky s tvarohem, javorovým sirupem a změklou čokoládou vymíchejte tyčovým mixérem do hladké pasty.
Připravené těsto vyválejte na tenký plát, že kterého za pomoci sklenice vykrajujte kolečka. Ty uprostřed naplňte, přehněte a dobře slepte. Vařte 5 minut ve vroucí osolené vodě.
Podávejte ozdobené čerstvými borůvkami.
Zdroj: www.probio.cz