Mrkvové muffiny z rýžové mouky

Mrkvové muffiny z rýžové mouky_web (Kopírovat)

12 muffinů, doba přípravy asi 45 minut

20 g lněného semínka,
100 g rýžové mouky BIOHARMONIE,
130 g ovesných vloček BIOHARMONIE,
100 g mletých mandlí
1 lžička mleté skořice,
1 lžička mleté vanilky,
½ lžičky jedlé sody,
1 lžička kypřicího prášku,
špetka soli,
200 g mrkve,
1 jablko
100 g sušených brusinek,
100 ml slunečnicového oleje BIOLINIE,
100 ml javorového sirupu BIOLINIE,
130 g rybízu (může být i mražený),
100 ml sojového nápoje ISOLA BIO (lze použít i jiné rostlinný nápoj - rýžový, ovesný)
 

V míse promícháme rýžovou mouku, mleté lněné semínko, ovesné vločky, mleté mandle, skořici, vanilku, kypřicí prášek, jedlou sodu, sůl, najemno nastrouhanou mrkev a jablko, sušené brusinky, olej, javorový sirup a rybíz. Vlijeme sojové mléko, rozmícháme a plníme do formiček na muffiny, které jsme vyložili papírovými košíčky. Pečeme při 170 stupních asi půl hodiny.

Autorka receptu : Eva Francová, http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.