MINI KOBLÍŽKY SE SKOŘICOVÝM CUKREM

koblizky1-e1529491510535

 

2 porce
3 / 5 náročnost
25 min
 

INGREDIENCE:

NA KOBLÍŽKY:

 

NA SKOŘICOVÝ CUKR:

  • 2 lžíce cukru krupice
  • 1 lžička skořice

TIPY A TRIKY:

Pokud chceme dodat koblížkům exotický nádech, místo klasického cukru krupice použijeme na obalení kokosový cukr.

POSTUP:

V robotu si prošleháme cukr s vejci a vanilkovým extraktem do světlé pěny. Poté zlehka zašleháme tvaroh.
Do směsi postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
V rendlíku rozehřejeme olej na smažení a lžičkou namočenou v oleji vkládáme těsto. Olej nesmí být extrémně rozpálený, aby se nám koblížky nespálily. Osmažíme je a položíme na papírový ubrousek.
Koblížky obalujeme ještě za tepla v cukru smíchaném se skořicí.