Krambl s letním ovocem

11111

 

veganský Snadné 30 minut Pro 4 osoby

Ingredience

500 g ovoce
8 lžic rýžového sirupu
100 g jemných ovesných vloček
50 g kokosového oleje
50 g sušených brusinek
50 g oloupaných mandlí
špetka soli

Jak na to?
1. 500 g ovoce, pokud je třeba, nakrájejte na menší kousky, promíchejte se 2 lžícemi
rýžového sirupu.
2. Rozmixujte 100 g jemných ovesných vloček, 6 lžic rýžového sirupu, 50 g kokosového
oleje, 50 g sušených brusinek, 50 g oloupaných mandlí a špetku soli.
3. Do kokosovým olejem vymazané zapékací misky nebo více menších mističek rozdělte
ovoce, posypte drobenkou, pečte 20 minut při 175 °C.
Podávejte teplé nebo studené, ozdobené Sojade.
Tento moučník je zdravý, chutná všem, můžete ho obměňovat dle sezony, použít i
mražené ovoce, drobenku ochutit perníkovým kořením, skořicí, citronovou kůrou.

Zdroj: https://www.countrylife.cz/