Kokosový cheesecake

cheesecake

 

Korpus:

65 g másla, 50 g třtinového cukru BIOHARMONIE,

1 vejce,

150 g celozrnné špaldové mouky (jemně mleté) BIOHARMONIE,

2 čajové lžičky prášku do pečiva

 

Náplň:

750 g netučného tvarohu,

200 g třtinového cukru BIOHARMONIE,

1 vanilkový cukr,

1 vanilkový puding,

3 vejce,

200 ml Kokosového krému 

Isola Bio

 

Nejprve našlehejte máslo s cukrem a vejce, poté přidejte mouku a prášek do pečiva. Těsto se nemá lepit. Vymažte dortovou formu a 2/3 těsta vmačkejte na dno formy. Ze zbytku uválejte hada a rozprostřete jej na okraje formy (asi 3 cm).

Všechny ingredience na náplň promíchejte v míse. Směsí naplňte připravený korpus. Pečte 1 hodinu, v předehřáté troubě, na 170 °C. Po vypnutí trouby nechte ještě asi 10 minut dojít v troubě. Koláč by měl na povrchu zhnědnout. Podávejte vychlazené, případně doplněný čerstvým ovocem.

Zdroj: www.probio.cz