Karbanátky z červené čočky

Čočkové karbenátky (Kopírovat)

 

Doba přípravy: 30 minut Počet porcí: 4 porce Ingredience: · 100 g vařené červené čočky

BIOHARMONIE

  • 4 jarní cibulky
  • stroužek česneku
  • 1 mrkev · 1 vejce
  • 2 lžíce špaldové celozrnné mouky BIOHARMONIE
  • 2 lžíce celozrnné strouhanky připravené ze staršího celozrnného pečiva
  • lžička olivového oleje
  • sůl, pepř, majoránka
  • salát k podávání

Postup: Cibulku a česnek nakrájíme nadrobno. Mrkev nastrouháme. Vše smícháme spolu s vejcem, strouhankou, vařenou čočkou a moukou. Dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Necháme chvíli odstát. Tvoříme placičky, které restujeme na olivovém oleji z obou stran na nepřilnavé pánvi dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.

Zdroj: http://www.probio.cz/files/pro-bio/uploads/files/recepty/čočka/Karbanátky%20z%20červené%20čočky.pdf

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.