Italská kapustičková polévka s dvouzrnkou

Italská kapustičková polévka s dvouzrnkou

 

  • Typ receptu:Bezlaktózové, Veganské
  •  
  • Náročnost:Snadný
  •  
  • Čas přípravy:60 min.
  •  
  • Množství:4 porce

 

Ingredience

  • 300 g Dvouzrnka
  • 4 lžíce Olivový olej
  • 1500 ml Zeleninový vývar Living Spoon
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Pórek
  • 2 stroužky Česnek
  • 1 lžíce Tymián
  • 2 ks Mrkev
  • 1   Sůl
  • 1   Pepř
  • 20 ks Růžičková kapusta
  • 1 konzerva Sekaná rajčata loupaná

 

Dvouzrnku předem namočte. Cibuli nasekejte nadrobno a zpěňte na oleji. Přidejte na kolečka pokrájený pórek, na plátky nasekaný česnek a tymián. Vše řádně promíchejte a nechte ještě asi 5 minut restovat. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev, dvouzrnku a zalijte vývarem. Osolte a vařte asi 15 minut.

Nakonec přidejte rajčata a na půl rozkrojené kapustičky a vařte do změknutí asi dalších 20 minut.


Tip: Podávejte posypané strouhaným parmazánem.