Domácí pudink s kokosovým krémem

vaječný pudink+výkroj1

 

Doba přípravy: 40 minut, počet porcí 4

5 velkých vajec,

1/3 šálku (75 g) třtinového cukru BIOHARMONIE,

200 ml kokosového krému Isola bio,

1 lžička vanilky (1/2 vanilkového lusku),

3 polévkové lžíce kokosu

Vejce, cukr, kokosový krém, obsah vanilkového lusku a kokos vyšlehejte do pěny tyčovým mixérem. Směs nalijte do čtyřech zapékacích misek o průměru 9 cm. Misky vložte na pekáček 20 x 30 cm, který naplňte do ½ horkou vodou.

Pečte v troubě 30 minut při 180 oC. Podávejte nejlépe chlazené a ozdobené čerstvým ovocem, případně trochou šlehačky.

Zdroj: www.probio.cz