Coconut creamer v polévce? Ano, v té nejlepší!

Sušený kokosový olej je vhodný do kávy, pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných nebo sladkých dezertů a na vaření. Je bez lepku, kaseinu, laktózy a bez geneticky modifikovaných surovin a je vhodný pro vegany.

HOKAIDO POLÉVKA S COCONUT CREAMER
1 středně velká dýně hokaido
2 lžíce olivového oleje
2 střední cibule
1 kousek zázvoru (asi 2 cm)
voda nebo vývar
mořská sůl, čerstvě mleté pepř
2 čajové lžičky Coconut Creamer rozmíchané ve 200 ml teplé vody

Postup
Dýni nakrájíme na větší kostky (výhoda dýně hokkaido je, že se nemusí loupat). Cibuli si nakrájíme a v hrnci asi dvě až tři minuty smažíme na olivovém oleji do měkka. Přidáme nakrájenou dýni a zalijeme vodou nebo vývarem tak, aby dýně byla akorát ponořená. Přidáme oloupaný a posekaný kus zázvoru, sůl, pepř a vaříme do změknutí. Hotovou polévku rozmixujeme do hladka a zjemníme rozmíchaným Coconut Creamerem.

14915424_1034791959980279_4008013164533136821_n coconut

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.