Přírodní třtinový cukr DEMERARA Puritas® 1000g Doy-pack ZIP

 
Akce Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Přírodní třtinový cukr DEMERARA se na Mauritiu vyrábí ze třtinové šťávy bez pomoci chemických látek a je vyhlášený po celém světě

ZEMĚ PŮVODU: Mauritius

Můžeme doručit do: 20.9.2017
Dostupnost Skladem
Cena 66,09 Kč / ks bez DPH
76 Kč / ks    
Kód produktu SLAD-004
Výrobce Puritas
Kategorie Přírodní sladidla
 
 

Sladší život ve 3 krocích? U nás žádný problém! Stačí 1. sednout si k e-shopu PURITAS, 2. objednat si některý z cukrů z naší nabídky, 3. osladit si kávu či čaj. Z naší široké nabídky cukrů si můžete vybrat například přírodní třtinový cukr demerara, který je oproti běžnému cukru mnohem zdravější. Svou chutí připomíná karamel či med, a proto se vám vaše káva může zdát o dost chutnější.  Pokud jste do této doby sladili jen bílým rafinovaným cukrem, máte prostor pro to udělat si malý test. Aniž byste o nově koupeném třtinovém cukru někomu říkali, nenápadně ho přidejte do kávy či čaje. Poznají či nepoznají ostatní rozdíl? I vy můžete vést sladší život. Naše rozsáhlá nabídka cukrů se o to postará!

Přírodní třtinový cukr DEMERARA se na Mauritiu vyrábí ze třtinové šťávy bez pomoci chemických látek a je vyhlášený po celém světě. Třtina zde roste na úrodné vulkanické půdě čistého prostředí tropického ostrova. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru a cukr není dodatečně dobarvován. Má příjemnou typickou chuť a vůni, která připomíná lehce karamel či med.

ZEMĚ PŮVODU: Mauritius
POUŽITÍ: Demerara se hodí např. ke slazení kávy, jogurtů, müsli a jako křupavý posyp sladkého pečiva. Je výborná do domácích limonád a zákusků a do koktejlů. Lze použít místo bílého cukru vždy, kdy netrváme na čistě bílé barvě konečného pokrmu.

Hmotnost 1.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.