Rybízové víno 5000ml Puritas Bag-in-box

Kód: 8596347005386
Výhodné balení
Značka: Puritas
650 Kč –10 %
blackcurrant
650 Kč –10 % 585 Kč / ks 483,47 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Položka byla vyprodána…

Toto nabízené  zboží je určeno pouze pro dospělé, starší 18let. 
Nákupem potvrzujete, že je Vám více než 18 let.

 Rybízové víno je špičkové víno, vyrobené z plodů černého rybízu.

  • Nepálí z něj žáha ani nebolí hlava.
  • Obsahuje 11 % alkoholu a má velmi dlouhou trvanlivost.
  • Jako byste jedli černý rybíz!
  • Bag-in-box chrání víno proti přístupu vzduchu, tím se prodlužuje trvanlivost.
  • Při stáčení se sáček stahuje, takže se zabraňuje oxidaci i po načnutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co je Rybízové víno?

Ještě ho neznáte? Rybízové víno je špičkové ovocné víno, vyrobené z léčivých plodů černého rybízu. Jeho intenzivní vůni, rubínovou barvu a sladkokyselou chuť si prostě zamilujete! Obsahuje 11 % alkoholu, z něhož vás nebude bolet hlava.

 

Složení Rybízáku

Rybízové víno se skládá z černého rybízu, vody a zbytkového cukru. Černý rybíz během kvašení uvolňuje malé množství siřičitanů a víno tedy obsahuje siřičitany v množství 0,067 gramů na litr. Obsah zbytkového cukru v Rybízovém víně je 76 g na litr. Obsahuje antioxidanty jako kyselina sorbová, vitamín C a spoustu dalších. 

 

Jak se to pije?

Rybízové víno můžete popíjet dvojím způsobem. Buďto se klasicky opít (bez ranního bolehlavu) nebo ho můžete užívat jako lék. 0,5 dcl po obědě pro cukrovkáře, 1 dcl před spaním pro vyrovnání krevního tlaku, případně 1 dcl ráno a 1 dcl večer pro výrazné posílení imunity.

 

Horké, nebo studené?

A to je na tom to nejlepší – Rybízové víno je v letních vedrech úžasný ledově vychlezený! Pokud je až moc horko, neuškodí ani kostka ledu. A v zimě či při nemoci? Rybízové víno ohřejte na +-60 stupňů celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

 

Rybízové víno k luxusní večeři

Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména stejků), sýrů ementálového typu, ryb (a proto Rybízák nesmí chybět na štědrovečerním stole), smažených řízků či tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje Vaší večeři k dokonalosti. Pozor ale na mák – Rybízák po něm chutná “divně”.

 

Vaříme na víně

Rybízové víno je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízovém víně jsou naprosto orgasmické! 

 

Balení, skladování a trvanlivost

Rybízové víno je v této variantě plněný do špičkových vaků systému „bag in box“, které do vína neuvloňují žádnou chemii.Rybízové víno je takto vždy ve vakuu a není k němu přísun vzduchu – bednu můžete mít načnutou třeba i několik týdnů. Rybízové víno má rád chlad a temno, takže podlaha ve spíži, sklep či prostě lednice budou pro skladování ideální.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: