Otruby pšeničné 400 g BIO PROBIO

Kód: PROBIO 910095
22 Kč –18 %
Otruby pšeničné 400 g BIO PROBIO
22 Kč –18 % 18 Kč / ks 16 Kč bez DPH 5 Kč / 100 g
Externí sklad expedice do 3-5 dnů
Můžeme doručit do:
8.6.2020

Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu.  Jak pšeničné otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení vlákninou, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty a pod. 
Naše pšenice je vypěstovaná v ekologickém zemědělství, bez chemie, bez zásáhů do přirozeného ekosystému. Šetříme tak přírodu kolem sebe i naše zdraví. Obiloviny zpracováváme u nás v PROBIO od zrna až po finální výrobek (mouky, krupice, kroupy,..). Naše technologie nám umožňuje odebírat zrno téměř "přímo z pole" a  zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.

Složení:

100 % pšeničné otruby BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
1155 kJ / 278 kcal
Tuky:
5,7 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,69 g
Sacharidy:
19,7 g
z toho cukry:
4,8 g
Vláknina:
40,4 g
Bílkoviny:
16,8 g
Sůl:
0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Obilniny
energetická hodnota (kJ): 1155
sacharidy (g): 19,7
vláknina (g): 40,4
tuky (g): 5,7
cukry (g): 4,8
energetická hodnota (kcal): 278
nasycené mastné kyseliny (g): 0,69
bílkoviny (g): 16,8
composition: 100 % pšeničné otruby BIO
storage: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
onStock: A

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: