Bio 100%-ní kešu pasta 250g Rapunzel Kód: 1852

256 Kč 222,61 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do: 22.11.2017

HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo

Detailní popis produktu

Tato 100%-ní kešu pasta se vyrábí z čerstvě šetrně pražených kešu ořechů. Přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje, vitaminy a minerály. Protože nejsou použita žádná aditiva, jako například ztužené tuky nebo emulgátory, může docházet k oddělení kešu oleje. Tento jev není na závadu kvality a před použitím stačí pastu promíchat.

HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
POUŽITÍ: Vynikající výživná pomazánka na pečivo (lze kombinovat s medem, javorovým sirupem, rozinkami...), ke zjemnění zákusků, na pečení (do bábovek, dortů či sušenek), na kukuřičné lupínky a müsli, k ochucení omáček a zeleninových jídel a do pokrmů asijské kuchyně.
SLOŽENÍ: KEŠU ořechy, šetrně opražené.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Kešu pasta obsahuje významné množství vitaminu E, obzvláště bohatá je pak na železo, hořčík a vitamin B1 (thiamin). Thiamin hraje důležitou roli při přeměně sacharidů v potravě na energii, udržuje zdravé nervy a pomáhá při určitých typech srdečních nemocí. Konzumujete-li hodně kávy či čaje, potřebujete více thiaminu, protože tyto nápoje vyplavují thiamin z těla.

Energetická hodnota 2501 kJ/601 kcal
Tuky 43,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8,6 g
Sacharidy 31,1 g
z toho cukry 5,3 g
Vláknina 3,0 g
Bílkoviny 21,0 g
Sůl 0,035 g
Železo 2,9 mg (21 % RHP)
Hořčík 272 mg (73 % RHP)
Vitamin B1 0,6 mg (43 % RHP)
Vitamin E 5,8 mg (48 % RHP)

Doplňkové parametry

Hmotnost: 0.6 kg
Kešu Puritas® 1000g sáček
558 Kč 7 %
520 Kč

Složení: Kešu ořechy – jádra (Cashew kernels) Země původu: Indie

Kód: SKP-003
Kešu Puritas® 2000g sáček
1 100 Kč 7 %
1 019 Kč

Složení: Kešu ořechy – jádra (Cashew kernels) Země původu: Indie

Kód: SKP-044

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: