Obilniny
Nejprodávanější


Jáhly jsou loupané proso. Proso je obilnina pocházející z Číny, která se u nás pěstuje v teplých...

> Naklíčená loupaná semínka pohanky jsou skvěle stravitelná, mají velmi lahodnou chuť, jsou...

Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanka setá je zdrojem...

Quinoa je jednou z nejstarších obilnin pocházející z Jižní Ameriky, kde byla pěstována a vysoce...

> Žito je především bohatým zdrojem vlákniny, jeho pekařské vlastnosti jsou legendární - kdo by...

Bulgur - chuť a vůně exotiky. Bulgur voní exotikou. Na bulguru oceňujeme rychlou a snadnou...

Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná...

Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy...

Bulgur - chuť a vůně exotiky. Bulgur voní exotikou. Na bulguru oceňujeme rychlou a snadnou...

Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná...

Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a...

Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a...

Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je...

Špaldové kernotto jsme pro Vás vymysleli a zpracováváme ho v našem bio mlýně obrušováním zrn...

Kuskus kukuřičný - konečně bezlepková varianta pro všechny milovníky kuskusu. Chutná vždy tak,...

Oves si dopřávali před válečnými taženími již staří Římané. Ovesný salát z uvařeného zrna...

Pohankové kroupy loupeme v našem PROBIO bezlepkovém bio mlýně mechanicky a ne tepelně, proto mají...

Pohanku milujeme, proto jsme jí postavili bezlepkový mlýn. Pohanku lámanku si oblíbíte pro její...

Charakteristické purpurové zbarvení dodávají červené pšenici přírodní barviva antokyany. Chuťově...

Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek). To jí předurčuje...

Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech...

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v...

Žito je odvozeno od slova žít. Jedli ho již staří Slované. Lidé, kteří jedí žito, mají prý odolný...











