Pernerka Pohanková mouka celozrnná jemná 1000g

Kód: 88855
Akce Novinka Tip
Značka: Perner
78 Kč –13 %
Pohankova Celozrnna Jemna
78 Kč –13 % 68 Kč / ks 59,13 Kč bez DPH 6,80 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
15.11.2018

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení koláčů, sušenek a placek, na přípravu palačinek a lívanců.  Hodí se i jako příměs do těsta na chléb nebo rohlíky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení koláčů, sušenek a placek, na přípravu palačinek a lívanců.  Hodí se i jako příměs do těsta na chléb nebo rohlíky

Pohanka je pseudoobilovina pocházející z himalájské oblasti Číny a svůj název získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji s sebou přinesli do Evropy. V posledních letech získává na oblibě jako součást zdravé výživy.

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení slaných a sladkých koláčů, lívanců, palačinek a muffinů nebo na přípravu quiche, placek a sušenek. Může se využívat i jako příměs do těsta z špaldové či pšeničné mouky.
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Složení

Celozrnná pohanková mouka 100 %

Alergeny

Může obsahovat stopy:
obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1479 kJ/349 kcal
Tuky 2.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.19 g
Sacharidy 68.4 g
z toho cukry 1.6 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: