Žádný pekař se bez mouky neobejde! Mouka vám může v kuchyni chybět už při zahušťování polévek. Naštěstí máme v této kategorii mouky dostatek. Vyberou si všichni, zarputilí zastánci klasické mouky pšeničné i ti, co rádi experimentují. V takovém případě jim pro jejich kulinářské experimenty můžeme nabídnout mouku kokosovou, konopnou, arašídovou... Že jste se s takovou moukou ve vaší kuchyni ještě nesetkali? No tak ji zkuste! Tyto mouky jsou alternativou k běžné mouce, jsou mnohem zdravější a těstům dodávají netradiční chuť. Mimo jiné můžete některé mouky přidávat i do nepečených dezertů, stejně tak s nimi zahušťovat polévky.

Tak otevřete brány vaší spíže i novým druhům mouky, které u nás dozajista vždy najdete. Na své si zde přijdou i celiaci. Právě oni mohou být omezeni klasickou nabídkou pečiva v supermarketech, a proto je pro ně výhodnější, když si své bezlepkové pečivo upečou sami z bezlepkové mouky nebo přímo z bezlepkové směsi na chléb. Protože je mouka trvanlivá, můžete si ji do zásoby nakoupit více.