Fazole barevná žíhaná Pinto 500g Arax

Kód: 800114
29 Kč –24 %
pinto
29 Kč –24 % 22 Kč / ks 19,13 Kč bez DPH 4,40 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
16.9.2019

Fazole skvělé a lehce pikantní chuti. Díky své moučné konzistenci má širokou škálu využití. Oblíbená je především v mexické kuchyni. Skvěle se hodí do polévek a jako příloha.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fazole barevná žíhaná (pinto)

Také se cítíte jako padouch pokaždé, když návštěvě nabídnete fazolovou polévku? Nemá smysl vyčítat si jejich pozdější problémy s nadýmáním, jedině že byste pro to udělali něco už při vaření. Co tedy pomůže? Pomůže, když vodu, ve které byly fazole namočené vylijete a fazole uvaříte v nové. Pomůže, když do fazolí přihodíte koření a bylinky, které brání nadýmání - fenykl, majoránku, saturajku, kmín, estragon a další. A pomůže, když dodržíte délku jejich namočení. Pokud si budete hledět těchto jednoduchých postupů, můžete být ne padouchem, nýbrž hrdinou, který zvládne i tyhle zažívací problémy. O přidaných bylinkách proti nadýmání se strávníkům nezapomeňte zmínit, zabráníte tím vyčítavým pohledům. Pravidelná konzumace fazolí podporuje imunitní systém, působí antioxidačně, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, pročišťuje močové cesty a zajišťuje příjem zdraví prospěšných vitamínů a minerálů. A už kvůli tomu je zbytečné se fazolí kvůli riziku nadýmání vzdávat.

Fazole skvělé a lehce pikantní chuti. Díky své moučné konzistenci má širokou škálu využití. Oblíbená je především v mexické kuchyni. Skvěle se hodí do polévek a jako příloha.

Specifikace: Luštěnina – fazole barevné - celé
Složení: Fazole sušená
Baleno v České republice. Země původu: Kanada, Čína, Etiopie

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu)

Energetická hodnota:

1453/342

kJ / kcal

Bílkoviny:

23

g

Sacharidy:                    

57

g

-          z toho cukry:

5,1

g

Tuky:                      

1,2

g

-          z toho nasycené mastné

 

g

-          kyseliny:

0,2

g

Sůl:

0,03

g

Vláknina:

5,5

g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: