Cizrna - římský hrách kabuli 500g Arax

Kód: 800123
25 Kč –12 %
cizrna
25 Kč –12 % 22 Kč / ks 19,13 Kč bez DPH 4,40 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
18.7.2019

HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cizrna neboli římský hrách se hodí do zeleninových směsí, polévek, salátů a pomazánek. Je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummusu.




PŘÍPRAVA: Namočíme přes noc a v té samé vodě vaříme cca 2 hodiny do měkka nebo v papiňáku cca 25 minut.
POUŽITÍ: Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1426 kJ/339 kcal
Tuky 6,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 43,2 g
z toho cukry 10,7 g
Vláknina 17,4 g
Bílkoviny 19,3 g
Sůl 0,06 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
cizrna cizrna
5
EB Avatar autora | 3.5.2019
Cizrnu milujeme v této úpravě: Uvařenou cizrnu osušíme, smícháme se lžící oleje a rozprostřeme na plech. Pečeme v troubě na 200°C asi 20 min, ale je to potřeba hlídat, aby se nespálila. Když je do křupava upečená, můžeme cizrnu osolit nebo přidat koření, nebo lze péci rovnou ochucenou např. česnekem. Ideální a zdravá náhrada různých chipsů a pamlsků!