Badyán mletý 50g

 
 

Badyán, též zvaný jako čínský či hvězdicovitý anýz, je jedním z koření v tradiční směsi "Koření pěti vůní".

BEZ GLUTAMANU, LEPKU, SOLI, BARVIV A KONZERVANTŮ

Země původu: Indie

Můžeme doručit do: 20.9.2017
Dostupnost Skladem
Cena 44,35 Kč / ks bez DPH
51 Kč / ks    
Kód produktu DNM-1402
Výrobce DNM
Kategorie Koření a soli
 
 

Badyán, též zvaný jako čínský či hvězdicovitý anýz, je jedním z koření v tradiční směsi "Koření pěti vůní".

Složení: badyán (Illicium verum)

Použití: má jemně nasládlou chuť připomínající právě anýz. Hodí se do ovocných salátů, perníků, švestkových povidel, či hruškového kompotu. Použivá se také do nudlových polévek a na některá pečená masa a grilované pokrmy.

 BEZ GLUTAMANU, LEPKU, SOLI, BARVIV A KONZERVANTŮ

 Země původu: Indie

Mletý losos s badyánem

Budeme potřebovat: 15 g badyánu, 350 g filet z lososa, 400 g uzeného lososa, 3 g papriky mleté pálivé, 1 g pepře černého mletého, 80 g parmezánu.

 Čerstvé maso z lososa i uzeného lososa rozmixujeme a promícháme. Mletý badyán smícháme s pálivou mletou paprikou, mletým pepřem, polovinu směsi přimícháme k lososu. Ochucené maso zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme do lednice na cca půl hodiny. Parmezán nakrájíme na plátky, rozložíme na papír na pečení, posypeme zbytkem koření a vložíme na dvě minuty do vyhřáté trouby, aby se trochu roztekl. Poté sýr přimícháme k lososu, směs rozdělíme na talířky a doplníme krajíčky toastového chleba, který nasucho opečeme v topinkovači.

Hmotnost 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.