BIO kakaové máslo 500g Health link

 
 

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti.  

BIO kakaové máslo, kousky

Země původu: Peru

Můžeme doručit do: 20.9.2017
Dostupnost Skladem
Běžná cena 270 Kč
Ušetříte 27 Kč (–10 %)
Cena 211,30 Kč / ks bez DPH
243 Kč / ks    
Kód produktu 932
Výrobce Health Link
Kategorie Kakao, karob
 
 

Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti.  

SLOŽENÍ

BIO kakaové máslo, kousky

Země původu: Peru

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti 50-60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením.

NUTRIČNÍ HODNOTY

 

   ve 100 g výrobku

Energie

899 kJ / 214,7 kcal

Tuky

99,9 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

63,1 g

Sacharidy

0 g

- z toho cukry

0 g

Vláknina

0 g

Bílkoviny

0 g

Sůl

0,0025 g

POUŽITÍ

Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.

 bio CZ001

Hmotnost 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.