Jahody lyofilizované jemně slazené 100 g Wolfberry

Kód: WOLF_PID_46811
127 Kč –13 %
Jahody lyofilizované jemně slazené 100 g Wolfberry
127 Kč –13 % 110 Kč / ks 96 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)
Jahody lyofilizované jemně slazené 100 g Wolfberry. Jahody jsou sušené mrazem a lehce doslazené třtinovým cukrem. Lyofilizace je nejšetrnější postup sušení, díky němuž si tak jahody zachovávají svoji neuvěřitelnou chuť i vůni a kolem 90 % nutričních hodnot čerstvého ovoce. Lze je používat všude tam, kde čerstvé jahody.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak používat lyofilizované jahody jemně slazené
Tyto jahody Wolfberry jsou jemně doslazené třtinovým cukrem a lze je konzumovat přímo místo různých chipsů, sušenek a bonbonů. Jsou opravdu jak čerstvé jahody posypané cukrem. Výborné jsou také v jogurtech, kaších, ranních cereáliích, müsli nebo čajích a koktejlech. Pekařky a cukrářky ocení, že pokud se takto sušené jahody namočí do vody nebo alkoholu, tak je mohou následně přidávat do svých receptů namísto čerstvých jahod.

Charakteristika
Jahody Wolfberry jsou vynikající jemné, křupavé a voňavé plátky vybraných plodů zralých jahod, které byly po sběru ošetřeny lyofilizací neboli mrazem. Ovoce sušené hlubokým mrazem za velmi nízkého tlaku si zachovává maximum vitamínů, minerálů a dalších nutričních látek, navíc chutná a voní jako čerstvé plody, takže si požitek z jahod můžete dopřávat po celý rok.

Složení
Plátky jahod sušených mrazem 80%, třtinový cukr 20%

Nutriční hodnoty na 100g
Energie:
1403 kJ / 335 kcal; Tuky: 0,5 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 75 g – z toho cukry 75 g; Vláknina: 8,6 g; Bílkoviny: 2,4 g; Sůl: 1,9 g

Skladování
Skladujte v suchu a temnu, nejlépe v uzavřené nádobě z důvodu zabránění pohlcení vzdušné vlhkosti. Tímto docílíte toho, že jahody budou stále křehké.

Alergeny
Bez alergenů

Země původu
Čína

Výrobce
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00 Brno

Obsah
100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.