Gourmet Partners Kaviár z divok. lososa "GORBUŠA PREMIUM", 50g

Kód: GOURMET IKR705
Chlazené potraviny
248 Kč –15 %
Gourmet Partners Kaviár z divok. lososa "GORBUŠA PREMIUM", 50g
248 Kč –15 % 212 Kč / ks 184 Kč bez DPH 424 Kč / 100 g
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kaviár z jiker divokého růžového lososa z nemražené suroviny dle tradičních ruských receptur. Vzhledem k podmínkam skladování, kaviár zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu. Nezasíláme na dobírku. Nejrozšířenější a nejoblíbenější druh lososového kaviáru. Druh Gorbuša se vyznačuje jemnějším obalem jiker. Velikost vajec je od 3,5 mm. Barva je oranžová s jemným narůžovělým nádechem. Aljašský losos se rodí a žijí ve volné přírodě. Živí se planktonem a malými rybami, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony a antibiotika, jak tomu často je u ryb pěstovaných na farmách, a plave tisíce kilometrů ve studených vodách oceánu. Lov růžového lososa, nejmenšího a nejhojnějšího druhu aljašského lososa, se koná koncem léta. Ryby se vyloví v otevřených mořských vodách a jsou přepraveny na blízkou zpracovatelskou základnu jen pár hodin od výlovu. Červený kaviár je bohatý na snadno stravitelné bílkoviny, obsahuje komplex aminokyselin a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, vitamíny A, E, D, K, skupinu B, železo, sodík, draslík, hořčík, fosfor a vápník, jód a lipidy. Složení: jikry z divokého lososa (ryby)* (Oncorhynchus gorbusha) 96%, jedlá sůl, konzervant: kyselina sorbová. *alergeny Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1055 kJ / 252 kcal, tuky: 18 g, - z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g, sacharidy: 4 g, - z toho cukry: 0 g, bílkoviny: 25 g, sůl: 3,3 g. Hmotnost: 50g Balení: sklo premium Vzhledem k podmínkam skladování, kaviár zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu, za který zvášť účtujeme 40 Kč. Skladujte při teplotě: 0°C až +4°C. Chraňte před přímým slunečním zářením

Doplňkové parametry

Kategorie: Sardinky, kaviár a mořské plody
Distribuce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.