Ginkgo biloba n. s. 20 x 1.5 g Salvia Paradise

Kód: SPS1879
70 Kč –14 %
Ginkgo biloba n. s. 20 x 1.5 g Salvia Paradise
70 Kč –14 % 60 Kč / ks 52 Kč bez DPH 3 Kč / 1 ks
Externí sklad expedice do 3-5 dnů (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
13.7.2020
Ginkgo biloba je mohutný strom dorůstající výšky až 50 m. Je označován jako jeden z nejstarších stromů na planetě. Jeho domovinou je jihovýchodní Asie, ale dnes je k vidění prakticky po celém světě. Ginkgo biloba působí příznivě na mikrocirkulaci krve a f...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ginkgo biloba je mohutný strom dorůstající výšky až 50 m. Je označován jako jeden z nejstarších stromů na planetě. Jeho domovinou je jihovýchodní Asie, ale dnes je k vidění prakticky po celém světě.

Ginkgo biloba působí příznivě na mikrocirkulaci krvefunkci periferního oběhového systému. Napomáhá k uchování zdravého zraku a sluchu. Přispívá k normální činnosti mozku, podporuje kognitivní funkceduševní rovnováhu. Užívání je proto vhodné pro studenty nebo naopak pro starší věkovou skupinu či osoby s psychicky náročným zaměstnáním.
Působí jako antioxidant.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Návod na přípravu a dávkování:
Jeden nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody. Přiklopte pokličkou a nechte louhovat na teplotu vhodnou k pití. Užíváme 2× denně.

Složení: 100% Ginkgo biloba

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Může snižovat srážlivost krve.

Skladování: V suchu, chráněno před světlem, při teplotě do 25 °C.

Hmotnost: 30 g (20 × 1,5 g)

Doplněk stravy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.