Bujón hovězí - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

Kód: PROBIO 910072
50 Kč –18 %
Bujón hovězí - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO
50 Kč –18 % 41 Kč / ks 36 Kč bez DPH
Skladem

Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.

Složení:

Jedlá mořská sůl, rostlinné oleje* (bambucké máslo*, extra panenský olivový olej*) miso* (sója*, rýže*, voda, jedlá sůl, koji), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 6,3 % (cibule*, celer*, mrkev*, petržel*, česnek*, rozmarýn*), vařené hovězí maso v prášku* 5 %, kvasnicový extrakt, kukuřičný škrob*, koření*
*z ekologického zemědělství

Skladování:

Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
21 kJ / 5 kcal
Tuky:
0,4 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
0,1 g
z toho cukry:
0,1 g
Bílkoviny:
0,1 g
Sůl:
1,1 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Bujóny, miso a ostatní
Alergeny: CELER;SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
energetická hodnota (kJ): 21
sacharidy (g): 0,1
tuky (g): 0,4
cukry (g): 0,1
sůl (g): 1,1
Speciální výživa: BEZLEPKOVÉ
energetická hodnota (kcal): 5
nasycené mastné kyseliny (g): 0,2
bílkoviny (g): 0,1
composition: Jedlá mořská sůl, rostlinné oleje* (bambucké máslo*, extra panenský olivový olej*) miso* (sója*, rýže*, voda, jedlá sůl, koji), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 6,3 % (cibule*, celer*, mrkev*, petržel*, česnek*, rozmarýn*), vařené hovězí maso v prášku* 5 %, kvasnicový extrakt, kukuřičný škrob*, koření* <br>*z ekologického zemědělství
storage: Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
onStock: A

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.