AKCE Mouka pšeničná polohrubá 1 kg BIO PROBIO

Kód: AKCE-PROBIO 910190
Akce
Značka: PROBIO
61 Kč –18 %
AKCE Mouka pšeničná polohrubá 1 kg BIO PROBIO
61 Kč –18 % 50 Kč / ks 43 Kč bez DPH 5 Kč / 100 g
Ihned k expedici (> 5 ks)

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.

Víte 
že? Mouky meleme už od roku 1992. Naše technologie nám umožňují odebírat zrno téměř "přímo z pole" a  zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše pšenice pochází z ekopolí. Když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz....  

Složení:

100 % pšeničná mouka polohrubá BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
1448 kJ / 344 kcal
Tuky:
1,4 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,19 g
Sacharidy:
69,6 g
z toho cukry:
0,8 g
Vláknina:
3,7 g
Bílkoviny:
11,3 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
energetická hodnota (kJ): 1460
energetická hodnota (kcal): 344
tuky (g): 1,4
nasycené mastné kyseliny (g): 0,19
sacharidy (g): 69,6
cukry (g): 0,8
vláknina (g): 3,7
bílkoviny (g): 11,3
composition: 100 % pšeničná mouka polohrubá BIO
storage: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
onStock: N

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.