Agáve sirup BIO 540 g/400 ml Wolfberry

Kód: WOLF_PID_8640
137 Kč –13 %
Agáve sirup BIO 540 g/400 ml Wolfberry
137 Kč –13 % 119 Kč / ks 103 Kč bez DPH 30 Kč / 100 ml
Externí sklad expedice do 3-5 dnů (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
13.7.2020
Agáve sirup Wolfberry BIO 180 ml je díky vysokému obsahu fruktózy a nízkému glykemickému indexu sladidlo budoucnosti. Vyrobeno v BIO kvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sirupu z agáve se ne nadarmo říká také zlato mexických indiánů, protože se získává poměrně zdlouhavým procesem. Nejprve se nařezávají rostliny agáve, ze kterých se nechává “vyslzet“ jejich šťáva, která se každý den pečlivě sbírá. Poté se speciální technologií odpařováním při teplotě do 48°C vyrábí sirup v jantarové barvě a konzistenci řidší, než má med.

Tento sirup má o 25 – 50 % větší sladivost než rafinovaný cukr, takže jeho spotřeba je daleko nižší než u klasického cukru. Největší devizou sirupu z agáve je ale to, že sladící složku tvoří minimálně z 65% fruktóza, takže se organismus nezatěžuje nadbytečným množstvím glukózy, nebo sacharózy. Právě proto agáve sirup oceňují především diabetici.

Sirup z agáve oceníte v teplé i studené kuchyni. Velmi dobře se rozpouští, takže se hodí nejen jako sladidlo do čaje a kávy, ale i do různých zálivek, nebo ledových nápojů. Výborně se hodí ale i jako pojivo pro cereální výrobky, do marinád na maso, nebo do cukrářských výrobků. V neposlední řadě je potřeba připomenout, že sirup z agáve berou vegani jako dar z nebes například při nahrazování medu.

Wolfberry agáve sirup má velmi jemnou, lehce karamelovou chuť a je vyráběn v BIO kvalitě v kontrolovaném ekologickém zemědělství bez GMO.

Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie:
1262 kJ / 302 kcal; Sacharidy: 75 g – z toho cukry74 g (fruktóza > 65%, glukóza <26%); Bílkoviny: 0 g; Tuky: 0 g; Vláknina: 1 g; Sůl: 0.1 g; Sodík: 40 mg

Země původu
Mexiko

Obsah
180 ml = 250 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.